28 maj, 2019

POSTPRODUKTION

Redigering och efterbearbetning av inspelat material. 

Postproduktion av filmmaterial betyder att redigera inspelat material till en färdig film. I redigeringsprocessen har färgen, ljuset, ljudet, längden och texten anpassats till vilket mål filmen har. Det kan vara produktfilm, utbildningsfilm, ambassadörsfilm och film som fokuserar på sociala medier. När det gäller film för sociala medier, glöm dramaturgin i andra typer av filmer. Här gäller det att tänka nytt, både i produktion och leveranstid.

Berätta en historia! Storytelling gillas av alla, publik, konsumenter och sociala medier. För att lyckas i det nya mediebruset handlar det om att korta ner en berättelse maximalt utan att tumma på kvalitén. Efter flera år av videoproduktion har jag skapat en erfarenhet hur vi gemensamt ska tänka kring rörlig media.

Ibland behöver en film förstärkning genom animerade element. I samråd och önskemål skapar jag enklare 2d animeringar när vi anser att det behövs.

Mikrofilmer som bygger på fotografier

En produkt för att hålla ner priset ytterligare. Som kund skickar ni en bild. Utav materialet görs ett rörligt foto eller mikrofilm perfekt för sociala medier.

En stillbild scrollas lättare förbi, med en rörlig bild ökar chansen att få publiken att stanna upp i fem till sju sekunder. Det handlar om fånga uppmärksamhet i några få sekunder. Verkligheten ser ut så, det är den tajta sanningen.

Texter med budskap och logos ingår i video och rörliga foton.